Over Hepimiz

We weten inmiddels dat een ongezonde leefstijl tot aandoeningen kan leiden. Aandoeningen die we nu vaak met medicatie behandelen. We weten inmiddels ook dat een verandering van leefstijl kan leiden tot het verminderen of zelfs verdwijnen van de aandoening.

Voeding, Bewegen, Onstpannen en Slapen. 4 pijlers die samen van grote invloed zijn op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van iedere individu. Aan die gewoontes zouden we met z’n allen moeten werken.

Als stichting Hepimiz kunnen en willen wij bijdragen aan de levenskwaliteit van onze leden. Hen aanmoedigen om gezonder en bewuster te leven, vaker uitgaan van het positieve, meer focussen op gezondheid in plaats van ziekte.

Met meer dan 10 jaar ervaring als redactieteam van Medikal kennen wij inmiddels onze leden. Wij willen alsvolgt te werk gaan en zijn tevreden als we een steuntje in de rug kunnen geven:

1. Publiceren van inspirerende leefstijl tips, recepten, artikelen over functioneel eten, bewust en voldoende bewegen, relaties onderhouden, dagelijkse fijne routines, zon en reizen

2. Motiverende “ook jij kunt het videos” van Hepimiz leden naar Hepimiz leden

3. Actieve social media

Rekening houdend met ons ledenbestand worden onze artikelen en videos in het Turks en/of Nederlands gepubliceerd.